Clinics voor bedrijven

Wil je de teamspirit in jouw bedrijf vergroten? Of zoek je wat speciaals voor jouw klanten? Heeft de zaak iets te vieren? Of wil je energie opdoen en lekker lichamelijk bezig zijn tussen alle vergaderingen door? Op een door jou gekozen locatie in het land krijgen de deelnemers van mij een uitgebreid oefenprogramma om hun tennisspel te verbeteren. Eerst worden alle slagen doorgenomen en vervolgens in de praktijk gebracht in een wedstrijdprogramma, waar de andere trainers en ik aan deelnemen. Er kan bijvoorbeeld nog een demonstratiedubbel gespeeld worden, een korte lezing gegeven worden, een prijsuitreiking gehouden worden of gewoon ontspannen geborreld worden. Uiteraard wordt het uiteindelijke programma voor deze dag in onderling overleg gemaakt, zodat aan jouw wensen wordt voldaan.

Voorbeeldprogramma 1 (10-50 deelnemers)

Tijd Activiteit
13:30 Ontvangst en uitleg
14:00 Aanvang tennisclinic met warming up / groepsfoto en training in verschillende aspecten van het tennisspel
15:30 Start wedstrijdprogramma op 5 banen
17:00 Einde clinic en start demonstratiedubbel / lezing / prijsuitreiking
17:30 Einde programma

 

Een programma voor 50-80 personen is ook mogelijk. Er worden dan twee groepen gemaakt van maximaal 40 personen. Naast de tennisclinic (groep 1) kunnen de andere deelnemers (groep 2) dan met een andere activiteit aan de slag zoals bijvoorbeeld een golfclinic, spinning-les, yogales of presentatie.

Voorbeeldprogramma 2 (50-80 deelnemers)

Tijd Activiteit
13:30 Ontvangst, uitleg en splitsing twee groepen i.v.m. andere activiteit(en)
14:00 Aanvang tennisclinic met warming up groep 1 / groep 2 andere activiteit
15:30 Aanvang tennisclinic met warming up groep 2 / groep 1 andere activiteit
17:00 Einde clinic en start demonstratiedubbel / lezing / prijsuitreiking
17:30 Einde programma

Aantal extra tennistrainers die nodig zijn voor:

 • 10-20 deelnemers op 2 banen: 1 extra trainer
 • 20-30 deelnemers op 3 banen: 2 extra trainers
 • 30-40 deelnemers op 4 banen: 3 extra trainers
 • 40-50 deelnemers op 5 banen: 4 extra trainers

Praktische informatie

 • Bovenstaande programma‚Äôs zijn slechts voorbeelden. Het programma wordt in onderling overleg gemaakt, zodat aan jouw specifieke wensen wordt voldaan.
 • De tennisclinic is geschikt voor zowel beginners als toppers en voor alle leeftijden.
 • De groepsindeling wordt in overleg gemaakt, waarin bijv. niveau, leeftijd of relatie een rol spelen met max 10 deelnemers per baan / trainer.
 • Deelnemers wordt gevraagd hun eigen racket mee te nemen.
 • Voor ballen, materialen en, indien nodig, extra rackets wordt gezorgd.
 • Indien gewenst kunnen er ook andere bekende tennissers gevraagd worden om de clinic te verzorgen.
 • Andere activiteit(en) kunnen we in onderling overleg afstemmen en extra trainers inschakelen.
 • Er kan een half uur eerder gestart worden met de ontvangst met lunch (broodjes).
 • Er kan na afloop een prijsuitreiking en/of afsluitend woordje gehouden worden.
 • Het aantal beschikbare banen en trainers bepalen het aantal deelnemers en uiteindelijk het definitieve programma.

Voorwaarden

Je kunt geheel vrijblijvend een optie nemen op een voorkeursdatum. Deze optie blijft voor je staan, totdat je zeker weet of de clinic doorgang gaat vinden of totdat ik een 2e aanvraag voor dezelfde datum ontvang. Dan zal ik eerst contact met je opnemen, zodat je als 1e een keuze kunt maken. Je moet dan wel binnen 48 uur een beslissing nemen.

Zodra een datum definitief is overeengekomen, stuur ik een contract / bevestiging toe, waarin de afspraken kort vermeld staan. Een boeking moet echter 30 dagen voor aanvang van het evenement zijn gedaan. In een later stadium wordt het definitieve programma in onderling overleg samengesteld. Het totale, actieve programma duurt maximaal 3,5 aaneengesloten uren. Het is verstandig deelnemers vantevoren laten inschrijven, zodat er rekening gehouden kan worden met bijv. de indeling van de activiteiten, wedstrijdprogramma en aantal extra trainers.

Indien vanwege weersomstandigheden de clinic uitgesteld wordt, dient dit minstens 24 uur voor aanvang gecommuniceerd te worden. In dat geval wordt de clinic op een in onderling overleg overeengekomen tijdstip ingehaald. Als op de dag zelf meer dan de helft van de clinic gedaan is, wordt er in ieder geval niet meer teruggekomen. En zodra de trainers op de dag zelf aanwezig zijn, dient de clinic in alle redelijkheid doorgang te vinden.

Indien het organisatieschema niet gewijzigd wordt, worden er geen kosten berekend. Uitstel kan slechts 1 maal plaatsvinden en dient binnen 12 maanden te worden gepland na datum van de oorspronkelijke clinic.

Wordt de clinic binnen 2 maanden gepland, dan blijft de aanvankelijk overeengekomen prijs gehandhaafd. Wordt de clinic op verzoek van opdrachtgever meer dan 2 maanden uitgesteld, dan wordt een eventuele prijswijziging doorberekend.

Bij afzeggingen van een definitieve boeking met een andere reden dan voorgenoemde (weer) of ernstige ziekte / ongeval zal het volledige bedrag helaas verschuldigd zijn.

Mocht Jan Siemerink ziek of geblesseerd zijn, dan wordt naar een adequate vervanger gezocht om de clinic te laten doorgaan. Mocht dat niet lukken of je wilt dat niet, dan wordt een nieuwe datum gepland.

Contact